Etusivu Hotelli Majoitus Satakunta

MAJOITUS ONNISTUU, TERVETULOA.
KYSY LISÄÄ 02 531 1600

TIEDOTUS INFO YM

SuomiAreena ja Iskelmä Festivaali 

SuomiAreena ja Iskelmä Festivaali -viikolla majoitusta välitetään ajalla ma 24. – su 30.6.2024 ja Pori Jazz -viikolla ajalla ke 17. – su 21.7.2024. .

TERVETULOA HARJAVALTAAN

HOTELLI HIITTENHARJUSSA MAJOITUS ONNISTUU

Hotelli Hiittenharjun päärakennus tuhoutui tulipalossa, mutta huoneet eivät vaurioituneet. Vastaanotto neuvoo lähimmät aamiais – ja ruokapaikat.

Hotelli Hiittenharju
hotelli@hotellihiittenharju.fi
p. 02 531 1600

TEE HUONEVARAUKSESI HELPOSTI

VARAA HUONE VERKOSTA

Voit varata huoneesi helposti verkkokaupassamme varauslomakkeen kautta. Kaikki vapaat majoitusvaihtoehdot tulevat silloin esiin. Vastaanotto ilmoittaa henkilökohtaisen avainkoodisi ennen majoituksen alkua. Saman päivän varauksissa pyydämme soittamaan vastaanoton numeroon 02 531 1600 avainkoodin saamiseksi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä vastaanoton puhelinnumeroon.

Mikäli tarvitset lemmikkihuoneen, lisää varauksen Etukoodi-kohtaan ”LEMMIKKI”.

TERVETULOA FINLANDIA HOTELLIIN

HOTELLI HIITTENHARJU

Hotelli Hiitenharju toivottaa teidät tervetulleeksi Satakunnan sydämeen. Hotelli Hiittenharjussa voi yöpyä kodikkaasti. Lähialue tarjoaa monipuolisia liikunta- ja vapaa-ajanpalveluita vesihiihdosta mäkihyppyyn.

Tarjoamme käyttöönne viihtyisiä huoneita joissa kaikissa on suihku, wc sekä digitelevisio; kaikissa huoneissa on myös autopaikka oven edessä. Lisäksi on saunallisia sviittijä. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Tervetuloa.

AUTOPAIKKA HUONEEN EDESSÄ

VIIHTYISÄT HUONEET

1-2 HENGEN HUONE

STANDARD

MAJOITUS, PARKKIPAIKKA, TV. PYSÄKÖINTI OVEN ETEEN LÄMMITYSPISTOKKEELLA.

1-2 HENGEN HUONE

SUPERIOR

MAJOITUS, TV, TUULETIN, KYLPYTOSSUT, HIUSTENKUIVAIN, VEDENKEITIN, KAHVIA JA TEETÄ, CHROMECAST. PYSÄKÖINTI OVEN ETEEN LÄMMITYSPISTOKKEELLA.

1-2 HENGEN HUONE

SAUNALLINEN

MAJOITUS, OMA SAUNA, TV, CHROMECAST. PYSÄKÖINTI OVEN ETEEN LÄMMITYSPISTOKKEELLA.

TEKEMINEN EI LOPU KESKEN

TUTUSTU OHEISPALVELUIHIMME

KIINNOSTAISIKO KEILAUS?

KEILAUS JA HOHTOKEILAUS

Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa, kuin keilata ja nauttia rennosta tunnelmasta kaveriporukan kanssa ja jatkaa siitä iltaa?

GOLFIA VIIHTYISÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ

TULE PELAAMAAN KIERROS

Nakkila Golf ry tarjoaa golfmahdollisuuden myös Hotelli Hiittenharjun asiakkaille! Seuran kotikenttänä toimii Salomonkallio Oy:n rakentama ja ylläpitämä kenttä Nakkilan Kivialhossa. Kenttä on 18-reikäinen.

KOKEILE JOTAIN ERILAISTA

OHJATTU CURLING

Suomen parhaan curlingelämyksen tarjoaa Hiittenharjun 1100 neliön curling-halli. Kahdelle täysmittaiselle 44,5 metrin radalle mahtuu 10+10 pelaajaa. Äärimmäisen tasainen jää ja kansainväliseen kilpailuunkin kelpaavat kivet ovat asiantuntijoiden kiittelemät.

MEIDÄT LÖYDÄT OSOITTEESTA

Hiittenharjuntie 1, 29200 Harjavalta