Senioripaketit

Senioripaketit

Kolmen kaupungin seniorimatkat

Uusikaupunki – Rauma – Harjavalta

Kolme kaupunkia tutuksi kulttuurin ja virkistäytymisen merkeissä. Retken voi aloittaa merellisestä Uudestakaupungista ja jatkaa seuraavana päivänä historialliseen Vanhaan Raumaan, josta edelleen samana päivänä Satakunnan sydämeen, Harjavaltaan. Retken voi toteuttaa myös päinvastaiseen suuntaan.

Uusikaupunki – Rauma – Harjavalta

Majoittuminen Hotelli Aquariukseen ja lounas. Vierailu Orkidearantaan ja Dynamokeskus Bonkiin. Sauna- ja uintimahdollisuus, sen jälkeen iltapala ja mahdollisuus tanssiin. Aamiainen, lähtö Raumalle, jossa opastettu kiertoajelu Vanhassa Raumassa ja sen jälkeen retki jatkuu Harjavaltaan. Lounas Hotelli Hiittenharjussa, jonka jälkeen vierailu Emil Cedercreutzin museoon tai vaihtoehtoisesti Uotilan sukutilaan.

Harjavalta – Rauma – Uusikaupunki

Majoittuminen Hotelli Hiittenharjuun ja lounas. Sen jälkeen vierailu Emil Cedercreutzin museoon tai vaihtoehtoisesti Uotilan sukutilaan. Sauna ja uintimahdollisuus, jonka jälkeen iltapala ja mahdollisuus tanssiin. Aamiainen, lähtö Raumalle jossa kiertoajelu Vanhassa Raumassa. Retki jatkuu Uuteenkaupunkiin Hotelli Aquariukseen lounaalle, jonka jälkeen tutustuminen Orkidearantaan.

Retkipaketin hinta 90 € / HLÖ / 2HH

Sisältäen lounaat, retkikohteet, saunan, iltapalan sekä runsaan aamiaisen. (Kuljetukset eivät sisälly)